bedrijvengids@tuinkarwei.nl

Bedrijvengids Tuinkarwei is geheel vernieuwd.

Tuinkarwei.nl sinds 2006.
Na ruim 10 jaar was het dan toch echt de allerhoogste tijd voor vernieuwing. En hebben we de vertouwde bedrijvensite Tuinkarwei.nl in zijn geheel op de schop genomen. Een buitengewoon moeilijk beslissing, dit omdat alle bedrijfsvermeldingen bestaande uit een titel met link hierbij zijn komen te vervallen. En omdat de nieuwe bedrijvengids geheel opnieuw door Google en alle andere zoekmachines geïndexeerd zou moeten worden. Dit betekent dat we geheel opnieuw zullen moeten beginnen.

En dan het positieve nieuws

De nieuwe bedrijvengids toont fris, is overzichtelijk, is van deze tijd en biedt bedrijven voldoende ruimte om bedrijfsspecialisaties en bedrijfsactiviteiten te vermelden in woord en beeld. Dit biedt een toegevoegde waarde voor zowel bedrijven als consumenten. Daarnaast is de nieuwe bedrijvengids is SEO vriendelijk gebouwd en zal dus nog beter en sneller door bezoekers gevonden worden.

Servicegericht naar bedrijven en bezoekers

Kortom, de nieuwe tuinbedrijvengids biedt tuingerelateerde bedrijven een uitstekende mogelijkheid om hun bedrijf te presenteren aan bezoekers, welke opzoek zijn naar een tuinbedrijf, zoals een tuinarchitect of hovenier bij hen in de buurt. Dit alles met het doel om de vele bezoekers zo goed mogelijk te bedienden bij het vinden van de informatie of het tuinbedrijf waarnaar zij opzoek zijn.


© Copyright 2016 Bedrijvengids Tuinkarwei. Alle rechten voorbehouden. Website realisatie: Alexander Claeys